SpookSlot Zeist 2021
Halloween  &  Horror

HET SPOOKSLOT VAN ZEIST OPENT

VOOR HET EERST HAAR DEUREN.

Datum: vrijdag 15 t/m maandag 18 oktober 2021

HET ENIGE ECHTE SPOOKSLOT VAN NEDERLAND!

 De makers van Het Slot van Sinterklaas

staan ook hier garant voor een belevenement wat zijn weerga niet kent.

 

Veel gestelde vragen

Nice to know

Hoe lang duurt een rondleiding onder begeleiding?


Ongeveer 60 minuten.
Hoe kan ik tickets boeken?


Zodra de online ticketing wordt geopend is deze zichtbaar op de website. Wanneer je bent ingeschreven ontvang je automatisch een bericht in je mailbox hierover.
Welke type tickets zijn er?


Er zijn diverse type tickets: 1. Hosted tours: 'Spooky Familiy Afternoons' tickets (leeftijdadvies tot 14 jaar) - onder begeleiding, vaste boekingstijd, duur +/- 1 uur 2. Hosted tours: 'Horror Fear Nights' tickets (vanaf 14 jaar) - onder begeleiding, vaste boekingstijd, duur +/- 1 uur Bij het boeken van een ticket hebben alle bezoekers toegang tot de SlotTuin, waarmee toegang is tot o.a. 'LockYard TheHater' (Horrible Performances & optredens van Several Famous Dead Artists) Voor relaties/sponsoren (beperkte aantal tickets beschikbaar) 3. Hosted tours: 'R.I.P.' Fear Night Family tickets (leeftijdadvies tot 14 jaar)
Chambers & a Look behind the Scenes
- onder begeleiding, vaste boekingstijd, duur +/- 1 uur 4. Hosted tours: 'R.I.P.' Fear Night tickets (leeftijdadvies vanaf 14 jaar)
Chambers & a Look behind the Scenes - onder begeleiding, vaste boekingstijd, duur +/- 1 uur
Vanaf hoe laat heb ik toegang tot het SpookSlot


Een uur* voor uw geboekte tijdsSlot heeft u al toegang tot het SpookPlein met Foodtrucks en Into the LockYard Woods Entertainment. *Bezoekers met een starttijd tussen 15:00 en 16:00 uur kunnen ná de Hosted Tour de LockYard Woods bezoeken. Uiterlijk 15 minuten voor aanvang van uw Tour moet u inchecken zodat u rustig kunt startten met de geboekte Tour.
Is het heel erg eng voor kinderen tot 14 jaar?


Voor hen zijn de 'Spooky Family Afternoons' tours geschikt. Bij de booking van de tickets kan worden aangegeven als een kind wat angstig is.
Dit kind krijgt een Safety Light mee waardoor zij voor de organisatie en haar medewerkers herkenbaar zijn en zo goed mogelijk op proberen in te spelen. De verantwoording ligt te allen tijde bij de ouders / verzorgers / begeleiders. Deelname aan een tour gebeurd geheel op eigen risico. Er is is geen restitutie op eenmaal aangeschafte tickets.
Is de Slottuin / LockYard ook te bezoeken zonder entree te betalen voor het SpookSlot?


Nee, gedurende het het SpoOktober Weekend is de Slottuin en het SpookSlot uitsluitend toegankelijk voor betalende gasten.
Kun je apart tickets kopen voor een bezoek aan de Slottuin of het SlotPlein, de Brasserie of de Culturele Vleugel tijdens het SpoOktober Weekend?


Nee, gedurende het het SpoOktober Weekend is de SlotTuin en het SpookSlot uitsluitend toegankelijk voor betalende gasten.
Kun je contact betalen tijdens het SpoOktober Weekend?


Nee, alle betalingen zijn pinbetalingen. Bij de Freaky FoodTrucks en de Brasserie wordt uitsluitend betaald met de speciale munten van Horeca Slot Zeist. Deze zijn te koop in de Brasserie van Slot Zeist.

Locatie

Slot Zeist
Zenzidorflaan 1, 3703 CE  Zeist

Datum

Vrijdag     15 oktober 2021
Zaterdag  16 oktober 2021

Zondag    17 oktober 2021

Maandag 18 oktober 2021

Openingstijden

Family 15:00 - 19:00 uur
Fear     20:00 - 24:00 uur

Kaartverkoop in

voorbereiding

© 2020  Proudly created by Happy 2 Serve U

Alle rechten voorbehouden